Visionscafe for Marielyst Resort

Marielyst trækker i arbejdstøjet for at skabe Marielyst Resort. Onsdag den 27. november inviteres alle med interesse i badebyen Marielyst til visionscafe. Målet er, at finde en fælles vision for Marielyst Resort 2018, som alle kan arbejde sammen om at opfylde – turismeaktører, grundejere, foreningsmedlemmer, borgere  m.v.

Deltagerne opfordres til at medbringe et billede i A4-format, der både viser det bedste ved deres Marielyst i 2013 og viser et tema, der kan indgå i den fremtidige vision.

Program:
Kl. 19-20:
Claudia Rota Andersen fra Videncenter for Kystturisme fortæller med udgangspunkt i analyser, hvad gæsterne, eksperterne og testshoppere mener om Marielyst.
Kl. 20-22:
Workshop. Konsulent, Morten Skovvang, fra Skovvang/Jensen Design & Process guider deltagerne frem til en fælles vision for Badebyen Marielyst.

Marielyst Helhedsplan
Visionscafeen tager afsæt i et Kick Off-møde, der blev holdt i marts måned samt i “Marielyst Helhedsplan”.
Et vigtigt element i Helhedsplanen er en forskønnelse af Marielyst Torv og Strandstrøg, og vinderprojektet er nu ved at blive udfoldet og realiseret.
“Det er vigtigt, at vi som kommunens turistcenter fremstår som et resort med en kvalitet, der matcher det nye torv, som vi har store forventninger til”, siger Flemming Jantzen, formand for kommunens Erhvervs- og Turismeudvalg.
”Det er nu, vi har chancen for at markere os som danskernes foretrukne badeby, og derfor skal alle trække på samme hammel for at fremstå som et samlet ferieresort. Og det kræver en fælles vision”, udtaler han.

Tilmelding til visionscafeen inden den 25. november på:
http://kortlink.dk/d6ep

Yderligere oplysninger:
Kirsten Juni, 2518 0364

All rights reserved First Link ApS