Find underleverandører og samarbejdspartnere i Femern Bælt regionen

Fehmarnbelt Resources giver dig et væld af muligheder, når du vil søge efter en leverandør eller samarbejdspartner i Femern Bælt regionen.

Søg på virksomhedsdata
I menuerne til højre kan du vælge inden for alle forskellige søgeparametre og på den måde lave en meget præcis søgning. I hver rullemenu kan du vælge et søgeparameter – du bestemmer selv, hvor mange rullemenuer, du vil søge i. Når du har foretaget dine valg i rullemenuerne klikker du blot på søgeknappen. Vær opmærksom på, at jo flere rullemenuer du benytter dig af i din søgning, desto større bliver risikoen for, at der ikke er nogen virksomheder, der matcher din søgning. På forsiden finder du de fire mest almindelige søgeparametre.

Søg på specifikke navne og ord
Øverst til højre her på siden kan du foretage en fritekstsøgning i søgefeltet “Søg på dette websted…”. Her kan du søge på et eller flere ord i både profilsider og artiker. Denne form for søgning er meget praktisk, hvis du f.eks. leder efter en bestemt person. I så fald kan du blot skrive vedkommendes navn i feltet og klikke på “søg”-knappen. Hvis du kender vedkommendes fulde navn, kan du med fordele bruge anførselstegn i din søgning: “Søren Sørensen” – så søger du nemlig på kombinationen af for- og efternavn og slipper for at få resultater for alle der enten hedder Søren til fornavn eller Sørensen til efternavn.

Søg på artikelemner
Nederst i menuen til højre kan du på “tagcloud’en” søge blandt emnerne i de forskellige artikler her på hjemmesiden. Du skal bare klikke på det “emne-tag”, der interesserer dig.

Vi søger altid forbedringer
Vi er interesseret i at levere så gode søgemuligheder som overhovedet, så hvis du har input til, hvordan vi kan gøre Fehmarnbelt Resources bedre, hører vi meget gerne fra dig. Klik her for at kontakte os

This post is also available in: German

All rights reserved First Link ApS