Morsø Jernstøberi vinder Dansk-Tysk Erhvervspris 2013

erhvervspris 2013

Henrik Isaksen, bestyrelsesmedlem, Dansk-Tysk Handelskammer, overrækker prisen til Erik Theill Christensen, direktør Morsø Jernstøberi.
Foto: Hasse Ferrold.

Dansk-Tysk Handelskammer uddeler sin Erhvervspris til Morsø Jernstøberi. Den nordjyske virksomhed vinder prisen for det unikke samarbejde med deres tyske leverandører og en stor succes på det tyske marked.

Dansk design og tysk kvalitet
”Morsø Jernstøberi er en værdig vinder af Dansk-Tysk Erhvervspris 2013. Det tyske marked spiller en stor rolle for Morsø, da det er en vigtig partner i hele værdikæden. Morsø får leveret deres støbegods fra Südguss i Bayern og det keramiske glas fra Schott i Rheinland-Pfalz. Produkterne udvikler Morsø i samspil med deres tyske leverandører og forhandlere. Tyskland står for 15 pct. af totalomsætningen. Det vidner om en virksomhed, der er konkurrencedygtig og formår at kombinere dansk design med tysk kvalitet. Det har også sikret dem international succes”, siger Reiner Perau, adm. direktør i Dansk-Tysk Handelskammer.

Firma med 160 år på bagen
”Det er en meget stor glæde for os alle på Morsø at vinde denne erhvervspris, som vi tager som en stor anerkendelse og bekræftelse på, at vi selv efter 160 år på bagen forsat er en virksomhed i absolut topform”, udtaler Erik Theill Christensen, direktør for Morsø Jernstøberi.

Reiner Perau fortæller: ”I år var Designit, Morsø og Siemens nominerede til Dansk-Tysk Erhvervspris. Tyskland spiller en stor rolle for Designit og Morsø, mens Danmark er en vigtig partner for Siemens. For alle tre virksomheder er et dansk-tysk samarbejde en naturlig del af dagligdagen. Vores finalister er glimrende eksempler på, hvordan dette kan skabe værdi og nye muligheder”.

Bestyrelsesmedlem Henrik Isaksen overrakte prisen til Morsøs direktør Erik Theill Christensen ved et Handelskammer-arrangement den 8. november 2013 i København.

 

All rights reserved First Link ApS