Styrk din virksomheds synlighed

En profil på Fehmarnbelt Resources gør din virksomhed synlig for konsortier, entreprenører og potentielle samarbejdspartnere i den dansk-tyske Femern Bælt region.

ALLE KAN DELTAGE
Alle virksomheder og organisationer, der leverer relevante ydelser eller produkter, kan få en profil. Fehmarnbelt Resources er privatejet og uafhængig af politiske og erhvervsmæssige interesser, hvilket er med til at understøtte portalens troværdighed.

INGEN FORNYELSESGEBYR
Prisen for oprettelser er 270 euro eller kr. 1.995 kr. Der er tale om et engangsbeløb, og der opkræves ikke fornyelsesgebyrer.

PROFESSIONELLE TEKSTER
Alle profiltekster skrives af redaktionen på Fehmarnbelt Resources på baggrund af interview med den enkelte virksomhed. Dette sikrer høj indholdsmæssig kvalitet ikke blot for hver virksomhed, men for hele portalen. Oversættelse til flere sprog tilbydes som betalt ekstra ydelse.

GOD “GOOGLE-KARMA”
Portalen blev publiceret marts 2012. Google og andre søgemaskiner kender den, hvilket styrker din virksomheds chancer for at dukke op i en internetsøgning.

GRATIS PRESSEMEDDELELSER
Med en virksomhedsprofil på Fehmarnbelt Resources har du adgang til gratis publicering af pressemeddelelser på portalen.

Er du interesseret, så skriv til resources(at)firstlink.dk.

Venlig hilsen
First Link Aps
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V.
www.firstlink.dk

First Link Aps modtog 27. september 2012 andenprisen i “The Integration Award 2012”. Prisen er indstiftet af Fehmarnbelt Business Council og uddeles til virksomheder, der har gjort en særlig indsats for integrationen mellem danske og tyske virksomheder i Femern Bælt regionen.
First Link står blandt andet bag nyhedstjenesten Fehmarnbelt Weekly, som var mediepartner ved Fehmarnbelt Days 2012 i Lübeck og Hamborg.
 

Alle rettigheder til redaktionelt indhold på www.fehmarnbeltresources.com tilhører First Link Kommunikation, medmindre andet er angivet.

All rights reserved First Link ApS