Femern Belt Suppliers netværket vokser

Pressemeddelelse:

Mere end 100 virksomheder er nu en del af netværket FB Suppliers i Rødby, som leverer alle typer håndværks- og serviceydelser til store byggerier. Det giver gode gevinster for både byggerierne og medlemmerne.

Når entreprenører til store byggerier har brug for eksempelvis tømrere, smede, rengøringsservice, advokater eller revisorer behøver de blot at henvende sig til netværket FB Suppliers. I al sin enkelhed er grundideen bag erhvervsnetværket at samle forskellige ydelser under et tag, og det er en rigtig god ide, som allerede har kastet flere opgaver af sig. Det overordnede mål er at levere ydelser til byggeriet af den faste forbindelse til Tyskland.

”Vi samler årtiers håndsværksmæssig erfaring og serviceydelser fra mange forskellige brancher og gør dem let tilgængelige for entreprenører eller bygherre, som kun skal gå gennem os for at få adgang til utallige leverandører. Det letter arbejdsgangen og skaber samtidig vækst og udvikling. Vi har mærket på tilgangen af nye medlemmer, at aktiviteten i området udvikler sig positivt. Vi har for nylig rundet medlem nummer 100, og tilbyder nu endnu flere kompetencer”, fortæller Susanne Vemmelund, som er salgs- og udviklingschef for FB Suppliers. Efter den store medlemstilgang er firmaet netop flyttet i nye større kontorer, hvor man med udsigt over det kommende produktionsområde tilbyder ”flyver” kontor pladser for medlemmerne og andre interesserede.

FB Suppliers repræsenterer mere end 100 virksomheder og over 10.000 medarbejdere. Medlemmerne kan ud over vækst og beskæftigelse høste yderligere gevinst.

”Vi oplever, at flere af vores medlemmer i netværket får en unik mulighed for videndeling med andre specialister både fra deres egen men også fra andre brancher. FB Suppliers puster også liv i nye samarbejder på kryds og tværs af brancher. Siden vi begyndte for 2 år siden, har vores medlemstal være støt stigende, og det bekræfter behovet for et lokalt netværk af denne type som er til gavn for så mange forskellige aktører”, siger Susanne Vemmelund.

Yderligere oplysninger:
Salgs- og udviklingschef i FB Suppliers: Susanne Vemmelund – mobil: +45 6014 2353

All rights reserved First Link ApS